Заборавили сте детаље?

Турнир за свесрпског првака у децембру

Tuesday, 11 November 2014
glas-srpske

БАЊА ЛУКА -Рукометни турнир по двије најбоље екипе из Републике Српске и Србије биће одржан 26. и  27. децембра, највјерватније у Теслићу. Потврдио је ово предсједник Рукометног Савеза Републике Српске Здравко Милићевић, који је нагласио да је овај турнир само потврда одличне сарадње два савеза.

Иако смо планирали да турнир за свесрпског шамиона буде одржан у јуну , па касније у септембру, због згуснутог календара такмичења одлучили смо да турнир помјеримо за децембар. Свим клубовима учесницима, Војводини и Радничком, те Борцу m:tel и Дервенти, одговара овај термин – рекао је Милићевић. Првобитно је било планирано да турнир буде одржан у Бањалучком “Борику”, али ће домаћин вјероватно бити Теслић.

Познато је да се крајем децембра у “Борику” одржава традиционални турнир у малом фудбалу, па због тога морамо да потражимо алтернативно рјешење. Због смјештајних капацитета и дворане домаћин ће готово сигурно бити Теслић, али ћемо коначну одлуку донијети у идућих седам дана – рекао је Милићевић.

Првог дана биће одиграни полуфинални мечеви, у којима ће се састати по једна екипа из Српске и Србије, а другог дана су на програму меч за треће мјесто и финале.

 

ВРХ